Verdien geld met je oude mobiele telefoon

Je kunt geld verdienen door je oude mobieltje te verkopen aan een inruilsite voor mobiele telefoons. Deze kopen nieuwe en oude mobieltjes op. De inruilwaarde van je mobieltje is afhankelijk van de staat en hoe nieuw deze is. Gooi je oude of defecte mobiel niet weg maar lever deze in voor een vergoeding.


Hoe werkt het?

Ga naar de inruilwebsite waar jij je mobiele telefoon wilt inruilen. Hier kun je zoeken op het model van je mobiele telefoon. Ook  moet je aanvinken wat de staat is van het toestel. Als nieuw, in goede staat, zichtbaar gebruikt, of zwaar gebruikt. Hoe beter de staat van het mobieltje is, hoe hoger de vergoeding die je er voor terug krijgt. Ditzelfde voor de leeftijd van het toestel.


Advies:

  • Bekijk de verzend voorwaarden op de inruilsite, vaak is het verzenden gratis.

WebsiteAanmeld LinkInformatie

Zonzoo
ZonzooZonzoo biedt een eenvoudige en gemakkelijke manier aan voor verkoop van mobiele telefoons op het internet. De mobiele telefoons worden gratis direct op het door de klanten aangegeven adres opgehaald.
GSMLoketGSM Loket
Gebruikte telefoon verkopen aan GSMLoket
GSMLoket is een website om online uw gebruikte mobiele telefoon, tablet of iPod te kunnen verkopen. Inmiddels is GSMLoket actief in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland en wordt in de loop van 2013 nog verder uitgebreid naar andere landen. In enkele simpele stappen, bepaalt de consument de waarde van het product en kan het direct worden aangemeld. De verzending is voor de consument gratis en na ontvangst wordt het bedrag binnen 24 uur overgemaakt.

You May Also Like

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.