Verdien geld met cashback shoppen

Wat is cashback shoppen?

Cashback betekent letterlijk in het Nederlands ‘Geld terug’. Cashback shoppen houd in dat je geld terug krijgt bij een aankoop. Je bespaart hier geld mee , dus leverd het je geld op. Je kan het zien als een korting op een product. Deze kan oplopen van een paar euro tot een aantal tientjes.

Hoe werkt cashback shoppen?

Elke online aankoop die je doet, doe je via een cashback website. De korting van de aankoop die je via de cashback site op de website doet verschijnt op het account van de cachback site waar je bent aangemeld. Doe je dit een jaar lang, dan kun je al snel een paar honderd euro opsparen en laten uitbetalen. Vaak hebben de sites geen minimun bedrag voor de uitbetaling.

ProgrammaAanmeldlinkInformatie
Cashback TotaalCashbackTotaal.nl
CashbackTotaal is een lang gevestigde shopping site, die cashback biedt aan handige online shoppers die op zoek zijn naar dat beetje meer tijdens het online shoppen. Cashback ontvangen na een online aankoop wordt steeds populairder bij online shoppers, en blijkt een grote beslissende factor te zijn voor de online aankoop van producten en diensten.
NuCashNuCashBij NuCash kun je Cashcoins sparen bij elke aankoop die je doet bij de aangesloten webwinkels. Dit betreft een paar procent van het aankoopbedrag.
Van de grote electronica winkels tot sportvoeding. Voor iedereen wel iets te vinden.
Startbonus: € 1,00 voor je aanmelding!!
Uitbetaling bij: € 10,00
E-mails per maand: ± 35
Leden aanbrengen: € 2,00
e-mails lezen · websites bezoeken · enquêtes · leden aanbrengen · spelletjes · loterijen & spelletjes · acties · prijsvragen en Cashback Shopping.
Begin nu met sparen.

 

You May Also Like

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.