lease auto

Voor en nadelen Private Lease

Private lease is erg populair. In Nederland reden er eind 2018 150.000 Nederlanders particulier in een leaseauto. 

Het leasen van een auto kent een aantal voor en nadelen.

Voordelen:

  • Geen onverwachte reparatie kosten, je weet wat je maandelijks kwijt bent.
  • Je hebt geen spaargeld nodig, heb je een vast inkomen, dan kan private les interessant zijn. Je hebt geen spaargeld nodig voor een nieuwe auto.

Nadelen:

  • Duur bij weinig kilometers. 
  • Aantal kilometers per jaar. Heb je een contract van bijvoorbeeld 10.000 km per jaar en kom je hier overheen, dan moet je per kilometer bijbetalen.
  • Hypotheek: Sluit je een private lease contract af en wil je later een hypotheek afsluiten, dan is dit een slecht idee. De bank brengt namelijk 65% van het maandelijkse leasebedrag in mindering op de maximale maandelijkse woonlasten

Website Link naar websiteBeschrijving
Auto.nlAuto.nlAls eerste in Nederland lanceerde auto.nl in 2017 een webshop voor nieuwe en gebruikte auto’s.
Klanten bestellen online en krijgen hun nieuwe of gebruikte auto voor de deur afgeleverd.
Mobility Service FinanceMobility Service FinanceFinancial lease maar dan snel, volledig digitaal en zonder tussenkomst van derde partijen.

Banken verstrekken steeds minder vaak kleine leningen voor bijvoorbeeld een (bedrijfs)auto aan ondernemers. Terwijl dit voor de gemiddelde MKB’er vaak één van de grootste investeringen betreft. Mobility Service Finance maakt hier een eind aan.

De wens vanuit de ondernemer is simpel als het gaat on een financial leasecontract. Je wil geen verrassingen achteraf, een vaste rente en een vast termijnbedrag. En het allerbelangrijkste, het proces van aanvragen moet sneller, overzichtelijker en vooral prettiger.

Daarom heeft Mobility Service Finance het gehele leaseproces volledig gedigitaliseerd. Geen bevestigingen per post, of lang wachten op papieren goedkeuring. Maar dat niet alleen. Mobility Service Nederland is geheel zelfstandig, biedt unieke fiscale voordelen én heeft een eigen platform waar garagisten hun autovoorraad kunnen aanbieden en verkopen.

MijndomeinautoMijndomeinautoMijndomeinAuto is uitgegroeid tot de meest transparante private lease maatschappij met de Beste Deal Garantie voor particulieren in Nederland. Klanten van MijndomeinAuto profiteren van scherpe leasetarieven en gunstige voorwaarden. Het idee om lease auto’s aan te bieden aan particulieren ontstond in 2010 toen de moederorganisatie van MijndomeinAuto (internetbedrijf mijndomein.nl) brainstormde over een reclamecampagne. Mijndomein wilde meer naamsbekendheid genereren voor haar snelgroeiende activiteiten op het gebied van domeinnaam registratie.

Unique Selling Points MijndomeinAuto:
• 100% prijsgarantie;
• Eenvoudig, Transparant en Snel;
• Geen BKR registratie
• Standaard luxe uitvoeringen.
HEMA Private LeaseHEMA Private LeaseVan speelgoedauto’s voor de kleintjes tot échte auto’s voor grote mensen; we snappen dat je bij het ontdekken van de wereld niet wilt nadenken over zaken zoals reparaties en onderhoud. Daarom is er in samenwerking met LeasePlan Nederland, HEMA Private Lease. Voor een vast bedrag per maand wordt alles behalve een volle tank geregeld. Of je nu single bent, getrouwd of met je kinderen nieuwe avonturen wilt beleven: je hebt de keuze uit vier energiezuinige Toyota-modellen. Niet alleen voordelig voor je portemonnee, ook voor ons milieu.
Ikwilvanmijnautoaf.nl Ikwilvanmijnautoaf.nlWij zijn Dealerdirect! Het bedrijf achter ikwilvanmijnautoaf.nl. We zijn begonnen in 2006 en binnen enkele jaren uitgegroeid tot hét online platform voor de in- en verkoop van tweedehands voertuigen. Wij helpen particulieren hun auto, camper, caravan en andere (recreatie)voertuigen te verkopen. Ons bestand telt 11.000 RDW-erkende dealers die via ons platform dagelijks biedingen plaatsen. Inmiddels doen we dit al ruim 10 jaar en zijn we uitgebreid naar België en Duitsland.

Met onze landelijke tv- en radiocommercials is ikwilvanmijnautoaf.nl prominent aanwezig in de media. Verder staan we regelmatig op grote autobeurzen en auto-evenementen
AutoVendiAutoVendiAutoVendi.nl is de meest transparante auto verkoopservice van Nederland en is speciaal ontwikkeld voor particulieren, leasemaatschappijen, verhuurbedrijven en wagenparkbeheerders. Door hun jarenlange ervaring in deze branche, weten zij precies wat wel succesvol is en wat absoluut niet kan.
In tegenstelling tot andere verkoopsites krijg je bij Autovendi als verkoper niet een indicatie bod op basis van alleen een kenteken en kilometerstand, maar ontvang je een gegarandeerd bod. Dit maakt het voor iemand die zijn auto wil verkopen veel aantrekkelijker om de auto via Autovendi te verkopen dan via andere kanalen. Tevens kunnen zij hierdoor eenvoudig concurreren met de verkoopsites die je vaak op tv ziet of op de radio hoort.

You May Also Like

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.