Bespaar tips

Mobiel internet

Bekijk je abonnement eens. Gebruik je echt elke MB en minuut of kan je abonnement een tandje naar beneden? Tegenwoordig kun je bijna overal gratis inloggen op een wifinetwerk. Dit zelfde zou je ook eens kunenn overwegen met je belminuten. Er zijn genoeg Apps waarmee je kan bellen via de Wi-Fi.

Sim Only

Is je mobiele abonnement bijna voorbij en is je toestel nog in goede staat? Denk er dan eens over na om je toestel nog een jaartje langer te gaan gebruiken of een los toestel te gaan kopen. Dit zal je op jaarbasis flink wat euro’s gaan schelen. Elke maand betaal je binnen je abonnement ook je toestel af. Tegenwoordig heb je voor de de 200 euro al een best knappe mobiele telefoon.

Sim Only abonnementen vergelijken

Reisverzekering

Ga je dit jaar niet te ver weg of blijf je binnen Europa? Kijk dan eens voor een doorlopende reisverzekering. Deze ik vaak vele malen goedkoper dan telkens een nieuwe reisverzekering af te sluiten per reis.

Energieleverancier

Overstappen naar een andere energie leverancier kan een boel voordeel opleveren. Lees wel eerst goed de voorwaarden door van je energieleverancier. Dit om een boete te voorkomen als je de overstap binnen het lopende contract nog doet. Vaak heb je aan het einde van het jaar mooie acties voor nieuwe klanten met een kado of cashback.

Besparen op energie

Zorgverzekering

Op je zorgverzekering kun je ook tientallen euro’s besparen. Dit kun je doen door eens te gaan kijken naar het pakket van je zorgaanbieder. Heb je 18 keer visiotherapie nodig per jaar of red je het met de helft? Moet je voor 500 euro zijn verzekerd voor de tandarts of kun je het af met de helft? Collectief verzekeren via je werkgever kan maandelijks ook enkele euro’s schelen.

Bespaar op je zorgverzekeraar

You May Also Like

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.